Párás hétköznapok

2013.07.23. 14:52

Itt az egyetemes napsütés mellett az emberek sokkal vidámabbak, ahogy észrevettem. A legnagyobb panasz amit hallottam itt az, hogy eddig a nyár nem elég... _meleg_

No kérem, aki eddig nyavajgott az megkapta: megjött az utóbbi pár napban a meleg: 31 fok körüli hőmérséklet, természetesen állandó napsütés, hetven százalék körüli páratartalom.

Kifejezetten idegesítő reggel leizzadva beérni a melóba, mert már 9 környékén simán rádragad a ruha ha sietned kell munkába. Érdekesség, hogy a metrókban kellemes 23 fokos klíma van, de ahogy kilépsz a kocsiból a peronra megcsap a 35 fok az aluljáróban. Bumm mehet is a vízkiválasztás.

Viszont ennek hozománya az, hogy a tenger felment 24-25 fok körülre, amely mondhatni kifejezetten kellemes így... Munka után mehet a békés ringatózás :)

A munkaidő most a tréning során reggel 9-től este 7-ig tart, 2 órás ebédszünettel. Ez az esetemben arra bőven elég, hogy hazamenjek, megfőzzem az ebédet, megegyem a macskák előtt és utána visszasétáljak a munkába,

Egy nap általában így áll össze:

Reggel 7 körül felkelek, a macska ott seterpetél körülöttem, kimegyek a teraszra és élvezem a napsütést egy picit. Készülök, elsétálok dolgozni: 25 percre van a lakástól, nem vészes.

Fél 2 körül ebéd: ma elmentem egy japán étterembe és 8 euróért ettem egy előétel-leves-főétel-desszert-ital menüt.

Munka vége 6 és 7 között, hazamenetel-szabadfoglalkozás. Egyik este elsétálok vásárolni, máskor meg elmegyek kocogni a tengerparton. Vacsora este 9 után, pár óra szabadidő és utána 1 körül alvás. Másnap ismétlés: ugyanaz megy itt is, mint Magyarországon de valamiért az élet mégis nyugalmasabb.

Szerző: DC42

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonaban.blog.hu/api/trackback/id/tr55420335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

at-tila 2013.07.29. 10:36:42

A barcelonai úszó VB-re kinézel ? :)

DC42 · http://barcelonaban.blog.hu/ 2013.07.29. 12:05:24

@at-tila: Igen, tervbe van véve. Amennyiben holnap a mienk elverik a görögöket akkor az elődöntőre feltétlenül kinézek :)

at-tila 2013.07.30. 09:53:07

Oké :) Szurkolj helyettem is! :)
süti beállítások módosítása